to 07. lokak. | Online Event

Tunnista epäterveen ja terveen ihmissuhteen ero!

Oletko joskus ihmetellyt jotakin ihmissuhdettasi - vanhempaan, lapseen, ystävään tai puolisoon? Oletko kenties huolissasi läheisestäsi ja hänen suhteestaan? 7.10 klo 18 pysähdymme tämän tärkeän asian äärelle, tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja pohtimaan ihmissuhteiden eroja kanssamme.
Registration is Closed
Tunnista epäterveen ja terveen ihmissuhteen ero!

Time & Location

07. lokak. klo 18.00 – 20.00
Online Event

About the Event

Vaivaako sinua jokin ihmissuhde, tunnetko sanoittamatonta pahaa oloa?

Oletko kokenut väkivaltaa, fyysistä tai henkistä?

Oletko yksin häpeäsi ja pelkosi kanssa?

Oletko huolestunut läheisesi ihmissuhteesta?

Onko menneisyydessäsi epäterve ihmissuhde ja toivotko tulevaisuudesta tervettä ihmissuhdetta?

Tapahtumassa pääset aluksi valmentajien ohjauksessa pysähtymään turvallisesti tämän hetken tunteidesi ja kokemustesi äärelle. Tämän jälkeen Jenni Kiviniemi jakaa asiantuntijana tietoa ja kokemuksia aiheesta: Tunnista epäterveen ja terveen ihmissuhteen ero!

Illan lopuksi pääset vielä valmentavien työkalujen kanssa pohtimaan omia tunteitasi ja kokemuksiasi kuullun luennon pohjalta, jonka pohjalta autamme löytämään sinulle henkilökohtaisen ja eteenpäinvievän toimintasuunnitelman. Tapahtumaan tulee jatkokursseja toiveiden mukaan! Tämän tapahtuman hinta on 35e ja voit ilmoittautua ostamalla lippusi tästä.

Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena, kuin itsesi koet.

Vieraspuhuja: Jenni Kiviniemi

Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi on yksityinen laillistetun psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotto Helsingissä. Hän tarjoaa terapeuttista keskusteluapua narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneille, sekä luentoja ja koulutuksia narsismista. Jenni on psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti, seksuaalineuvoja.

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Early Bird
    €35
    €35
    0
    €0
Total€0

Share This Event